İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Capitol Ortaokulu

MİSYONUMUZ VE VİZYONUMUZ

MİSYONUMUZ

Aklın ve bilimin ışığında, çağdaş bilgi teknolojilerini kullanan, yeni eğitim anlayışlarına açık, sosyal yeterliliği olan, empati becerisi gelişmiş, kendini milletini ve tüm insanlığı geliştirmeyi düşünen, kendini fade etmede özgür, nitelikli bireyler yetiştirmek için, eğitimde sosyal ve bilimsel gelişmeleri takip ederek, tüm öğrencilerimize yönelik eğitim öğretim kalitemizi arttırmak, çevresinde başarıları takip edilen, saygın ve öncü bir kurum olmak.

VİZYONUMUZ

Dünyanın her yerinde başarılı olabilecek, okulunu seven, verielnlerle yetinmeyip araştıran, teknolojik araçlardan faydalnmasını bilen, yeteneklerini sergileyebilen, sorlukları yenebilen, Atatürkçü düşünceye sahip olan, özgür düşünen ve üreten, ülke şartlarını tanıyan, vatanını, milletini seven öğrenciler yetiştirebilmek. Sürekli kendini geliştirebilen ve yenilenen, ders araç gereçlerinin korunduğu, teknolojik imkanlardan yararlanabilen, çağdaş eğitim imkanları sunabilen, kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilmesinde fiziki şartları müsait olan, formalitelerden kurtulmuş, halkla ilişkileri güçlü bir okul oluşturabilmek.

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 13:14 - Görüntülenme: 29